NEVZAT ECZA DEPOSU'NDAN HABERLER

YAZA VEDA PİKNİĞİMİZDE BİR ARAYA GELDİK
Nevzat Ecza Deposu olarak, çalışma arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz sosyal etkinliklerimize bir yenisini daha ekledik. Yaz dönemini birlikte geride bırakmak, keyifli bir gün geçirmek ve ekip içi iletişimimizi güçlendirmek amacıyla 26 Eylül’de şirket bahçemizde “Yaza Veda Pikniği” düzenledik.
Yönetim Kurulu Onursal Başkanımız Sayın Nevzat Karpuzcu, Genel Müdürümüz Emin Karpuzcu, Genel Müdür Yardımcılarımız Harika Karpuzcu Dilik ve Bora Dilik ile Ankara Merkez ve Ankara Şube çalışanlarımızın katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, yoğun çalışma tempomuza kısa bir mola verdik. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı etkinlikte, müzik ve dansın yanı sıra fotoğraf çekimleriyle de günün güzel anlarını ölümsüzleştirdik.
Kendi mutfağımızda hazırlanan birbirinden güzel ikramların eşlik ettiği etkinliğimizde, müzik ve sohbetle yazın son güneşli günlerinin tadını çıkardık. Çalışma arkadaşlarımız, yoğun iş temposuna kısa bir mola vererek hoşça vakit geçirme fırsatı buldu.
Nevzat Ecza Deposu olarak, çalışma hayatını sosyal paylaşımlarla zenginleştiren etkinliklere önem veriyor; çalışanlarımızın motivasyonunu destekleyen ve kurum kültürümüzü güçlendiren organizasyonları değerli buluyoruz.
Yaza Veda Pikniğimiz, yaz dönemine güzel bir kapanış yaparken hepimize keyifli anılar yaşattı. Birlikte çalışmanın ve birlikte gülmenin verdiği enerjiyle kış dönemine hep birlikte hazırız.







































